Draadloze camera kopen?

foscam beveiligingscamera ip fi9900p buiten

Published Mar 21, 22
7 min read

goedkope beveiligingscamera draadloos

Eindgebruikers kopen via onofficiële kanalen apparatuur wat resulteert in producten die vaak niet werken zoals deze horen te werken. Ook wij hebben de proef op de som genomen om te kijken wat nou de verschillen zijn met een Dahua camera gekocht via een officieel kanaal. Wij kozen voor de 4 Megapixel camera met een 2. beveiligingscamera op app.

Wij hebben deze aangesloten en naast een andere, officiële 4 megapixel camera van Dahua gehangen van onze eigen inkoopkanalen. De camera van Ali Express in kwestie kostte slechts zo’n 54 euro (exclusief BTW). En u als lezer mag best weten, hier kunnen wij een 4 Megapixel camera van Dahua niet voor inkopen.

De kleurstelling en het materiaal waren hetzelfde maar de logo’s waren niet de originele Dahua logo’s. Ook de camera zelf mist het Dahua logo. Wat erop duid dat het hier inderdaad om een OEM camera gaat. De reseller op ali express koopt een camera bij Dahua in dusdanige getallen dat zij deze zonder logo’s kunnen bestellen.

Ook met onze kennis en betere toegang tot speciale firmwares en trucjes om de camera te updaten via de command line kregen wij hier niets mee voor elkaar. beveiligingscamera op app. Kortom, een kat in de zak. Geen nieuwe updates en geen beveiligingsupdates. Waardeloos! Alleen met een gemodificeerde Dahua firmware toolkit kan er uiteindelijk een nieuwe firmware op worden gezet.Nou komt deze camera van ali express dus garantie zal in ieder opzicht sowieso al ver te zoeken zijn. 3 Werking: De camera heeft enkele weken naast de originele 4 megapixel turret gehangen en wat ons opviel is dat de camera van ali express meerdere keren per week stopte met werken.

Ook een lagere resolutie, bandbreedte en kb rate haalde niet veel uit. Om zeker te zijn dat het niet aan de kabel zou kunnen liggen hebben wij de camera’s omgedraaid van kabel. Dit had echter geen effect. De “neppe” camera bleef zijn verbinding verliezen maar de originele camera niet. 4 Beeldkwaliteit: De beeldkwaliteit van een stilstaand beeld was redelijk hetzelfde.

Daarnaast stelde de neppe camera niet goed bij wanneer er sprake was van overbelichting (draadloze beveiligingscamera). De backlight compensation en highlight compensation was zeker niet wat wij gewend zijn van Dahua Turrets. Ook de infrarood van de neppe IP camera was niet om naar huis over te schrijven. Er waren duidelijk momenten waar de camera in de nacht een stuk minder helder waren.

5 Teardown: Wij hebben de camera na het testen uit elkaar gehaald om te kijken wat de verschillen waren tussen de neppe en de echte camera. Ten eerste was er een zichtbaar verschil tussen de kwaliteit van het soldeerwerk van de camera’s. Dit verbaasde ons aangezien beide camera’s uit dezelfde fabriek zouden moeten komen (beveiligingscamera op app).

oud beveiligingscamera te koop grappig

Daarnaast bleek de camera gebruik te maken van een verouderde So, C (processor). Dit kan de kwaliteitsverschillen zeker verklaren. beveiligingscamera op app. In de praktijk komt het er dus op neer dat u naar de auto dealer gaat voor het nieuwste model auto, u ziet aan de buitenkant het nieuwe model. Mooi vormgegeven, alles lijkt goed.

Uw onderdeelnummers komen nu niet meer overeen en het stuur zit aan de andere kant. Controleer bij de aankoop van uw apparatuur daarom altijd of de reseller onderdeel is van het partner programma van de door u gekozen camerafabrikant. 6 Conclusie: De camera lijkt enorm op een echte Dahua, werkt grotendeels hetzelfde maar de belangrijke details zoals de soldeerkwaliteit en stabiliteit verschilden enorm.

U wilt een beveiligingscamera aanschaffen maar u weet niet welke u moet kiezen? Geen probleem. Wij geven u 10 tips bij het kopen van een beveiligingscamera, zodat u zeker weet dat u de goede aankoop doet. Bedenk wat het doel is van de camera die u wilt kopen. Wilt u toezicht houden op een situatie? Wilt u uw bezittingen bewaken? Wilt u de bewakingscamera voor een activiteit gebruiken? Of moeten de camera’s vooral een afschrikwekkend effect hebben? Als u toezicht wilt houden op uw bedrijf, vereniging of instantie is het handig om beveiligingscamera’s te hebben met een hoge resolutie.

U kunt hiervoor bijvoorbeeld een PTZ-camera nemen: een volledig bestuurbare bewakingscamera waarmee u live heen en weer, op en neer en in en uit kunt zoomen. Als u bezittingen wilt bewaken is het handig een bewakingscamera in te nemen met bewegingsdetectie of gezichtsherkenning. Bovendien kunt u ervoor kiezen om meerdere camera’s richting hetzelfde punt te richten en zo een duidelijker signalement te krijgen bij een inbraak.

Binnencamera’s hoeven niet de beste behuizing te hebben en tegen water te kunnen om effectief uw bezittingen te overzien. Buitencamera’s moeten bestand zijn tegen de heftigste weersomstandigheden en in veel gevallen nachtzicht hebben. Let voor aanschaf op de temperaturen die de bewakingscamera aankan en de bescherming die het heeft. Als een camera nachtzicht heeft staat dit in veel gevallen in de titel van het product vermeld.

Nachtzicht is per beveiligingscamera verschillend en is vaak tussen de 10 en 100 meter. De standaarden IP66 en IP67 komt u wellicht tegen bij de specificaties van het artikel dat u bekijkt: dit staat voor de waterbestendigheid. IP66 is een classificatie die aangeeft dat de bewakingscamera is bestand tegen stof, regen en golven van water. beveiligingscamera op app.

Beveiligingscamera kopen bij Sitcon

Address: Bosstraat 39B - 3680 Maaseik
Phone: +32 (0) 89-680474
Email: support@sitcon.nl
Beveiligingscamera

Buitencamera’s hebben meestal een aluminium behuizing omdat dit niet roest. Oriënteer u goed op het type beveiligingscamera dat u kiest. Niets is zo vervelend als een camera kopen en later erachter komen dat de bewakingscamera niet compatible is met uw recorder. De meest gebruikte typen zetten wij hier voor u op een rij.: komt goed naar voren als deze worden vergeleken met andere bewakingscamera’s.

Beveiligingscamera’s op wifi zijn er tussen 720P (HD, 1 megapixel) en 1632P (4 megapixel). Bekijk onze wificamera’s.: heeft als grote voordeel een gesloten systeem. Een SDI camera kan zonder interferentie van andere apparaten bediend worden: elke SDI camera is direct verbonden met de recorder. SDI beveiligingscamera’s zijn te vinden in 720P (HD, 1 megapixel) of 1080P (Full HD, 2 megapixel) - beveiligingscamera op app.

beveiligingscamera 3 lenzen in 1 camera

Als u bijv. een CVI of SDI camera hebt gekozen bent u er nog niet. beveiligingscamera op app. Deze cameratypen zijn verder onder te verdelen in vorm en omvang. De meeste bewakingscamera’s zijn in de vorm van een dome of bullet te vinden.: is het Engelse woord voor koepel, een letterlijke naam voor de vorm van de bewakingscamera.

Waar de camera op richt is moeilijk te zien van buitenaf. De koepel is 3-axis: de lens kan elke kant op worden gedraaid.: is een camera met een klassieke uitstraling. De naam is afgeleid van de vorm en grootte: een bullet lijkt ‘uit de muur te schieten’. Bullet camera’s zijn compact, kunnen eenvoudig worden gemonteerd en hebben een instelbare lens.Bulletcamera’s worden met een bracket / beugel opgehangen. beveiligingscamera op app. Ga na welke oppervlakte u moet bewaken. Is de oppervlakte toch groter dan u had ingeschat, zijn er twee opties: een beveiligingscamera met een groothoeklens (waardoor de camera zelfs van dichtbij een groot oppervlak kan filmen) of kiezen voor meerdere camera’s. In het tweede geval is het handig om een cameraset te nemen: een systeem met twee of meer bewakingscamera’s en een recorder.

Combineer dit met beveiligingscamera’s met een hoge resolutie om overal de beste beelden op te nemen. Het voordeel van een camera met kabel is dat het geen storingen geeft en dat u meestal grotere afstanden kunt bereiken zonder significant kwaliteitsverlies. Een draadloos systeem is eenvoudiger aan te sluiten omdat er geen kabel getrokken hoeft te worden.

Camerashop24 heeft alle kabels in het assortiment die nodig zijn om een bewakingscamera of camerasysteem aan te sluiten. Elke kabel heeft weer andere voordelen. Hieronder leest u welke kabel werkt met welk cameratype.: dit is de meest gangbare kabel voor het aansluiten van een beveiligingscamera. Coaxkabels kunnen gebruikt worden voor CVI, SDI en analoge camera’s en hebben twee aansluitingen: video en spanning (stroom).Dit noemen we ‘plug-and-play’. Coaxkabels werken goed tot 120 meter afstand tussen de beveiligingscamera en recorder. Bekijk onze coaxkabels.: dit is dezelfde kabel die u gebruikt om uw computer te verbinden met uw modem of router. UTP-kabels zijn zeer geschikt om een bewakingscamera te bekabelen. UTP-kabels hebben als voordeel dat de lengte veel langer kan zijn dan een coaxkabel - beveiligingscamera op app.

UTP-kabels ondersteunen Po, E. Voor het overbruggen van lange afstanden (> 100 meter) is het soms beter om de voeding dicht bij de beveiligingscamera te hebben. Wanneer u gekozen heeft voor een camera of camerasysteem is het in veel gevallen belangrijk dat de beelden worden bewaard en dat dit veilig gebeurt.

Navigation

Home

Latest Posts

Slotenmaker Van Wacht Brugge

Published May 26, 23
8 min read

Google Home Alarmsysteem

Published May 24, 23
7 min read

Installatie Alarmsysteem Prijs

Published May 18, 23
11 min read